пʼятницю, 17 травня 2013 р.

Про ПП "Інтерпрінт - М"


     Приватне підприємство "Інтерпрінт - М"  з року в рік набуває досвіду видавничої діяльності, розширює спектр послуг. Якщо Вам сьогодні потрібно в стислі терміни і за оптимальними цінами надрукувати листівки, буклети, візитки, якщо Ви видаєте книги або Вас цікавить інша поліграфія -  ми завжди готові до співпраці.

     Наше підприємство не є посередником, увесь процес виробництва, починаючи від набору рукописів, коректорської правки, літературного і технічного редагування, верстки, дизайнерської розробки макету видання до виготовлення якісної повнокольорової книжково-журнальної продукції у твердій та м'якій палітурці, рекламної та ділової поліграфії здійснюється на базі підприємства.


     Власна поліграфічна база, гнучка цінова політика, індивідуальний підхід до замовника, високий професіоналізм на всіх етапах виробництва, досвід співробітників дають можливість запропонувати Вам поліграфічні послуги  при виготовленні найрізноманітніших видів друкованої продукції будь-якими тиражами і в найкоротші терміни.






1 коментар:

  1. Я хотів би довести це до відома громадськості про те, як я вступив у контакт з містером Педро після того, як втратив роботу на лісопильні та отримав відмову у кредиті банком та іншими фінансовими установами через мій кредитний рейтинг. я не міг сплатити гроші за дітей. Я запізнився на рахунки, мене збиралися вигнати з дому через неможливість оплатити оренду, саме в цей період моїх дітей забрали у мене прийомні сім’ї. потім я вирішив шукати кошти в Інтернеті, де я прочитав про містера Педро, який допомагає людям з позикою в Інтернеті, де в Інтернеті було зазначено цей електронний лист (pedroloanss@gmail.com), але все ще не був переконаний через те, що я пережив поки мій родич, який є священиком, також не розповів мені про поточну схему кредитування під дуже низьку відсоткову ставку в 2 і чудові умови погашення без штрафних санкцій за несплату. У мене не було іншого вибору, як також зв’язатися з ними, що я і зробив. пан Педро відповів мені. той день був найкращим і найкращим днем ​​у моєму житті, який ніколи не можна забути, коли я отримав кредитне сповіщення про суму позики в розмірі 400 000,00 доларів США, на яку я подав заявку. Я ефективно використав позику, щоб погасити свої борги та почати лісопильний бізнес, і сьогодні я і мої діти щасливі та щасливі. Ви також можете зв’язатися з ними електронною поштою: (pedroloanss@gmail.com чому я це роблю? я роблю це, щоб зберегти якомога більше тих, хто потребує позики в Інтернеті. дякую і благословить вас усіх, я олександер Артем з Horizon Park bc , україна

    ВідповістиВидалити